Laat een review achter!

Wij zouden het ontzettend waarderen als je een review achter wil laten over jouw ervaring bij Het Tussenstation Lisse

Dat kan bijvoorbeeld op Tripadvisor of op onze Google pagina.

Alvast bedankt en hopelijk tot snel!

Zeer goed. Leuk en sfeervol restaurant. Veel originele elementen in het voormalige stationnetje. Er wordt heel goed rekening gehouden met dieetwensen ( vegetarisch,  veganistisch). Heel lekkere hightea en goede service!

Vegetarische menuopties: Van te voren dgg en aparte schaal hightea

Speciale dieetwensen: Vegan, vegetarisch,  lactosevrij
Jaqueline Smink - 5* Google review
Bij de entree van dit monumentale stationsgebouw waan je je terug in de tijd. Aathentieke attributes roepen herinneringen op aan mijn jeugd toen je nog een kartonnen kaartje aan het loket kocht en het vertrek van de trein met een spiegelei werd aangekondigd. In drie gerestaureerde wachtkamers worden gasten nu vriendelijk en gemoedelijk ontvangen en bediend.
Het brood geitenkaas vind ik een aanrader. Een heerlijke en originele combinatie met peer, walnoten en balsamic geserveerd op vers bruin brood. Zelden zo'n lekker broodje gegeten. Ik kom hier heel graag terug. Reserveren is wel gewenst want het Tussenstation kan maar een beperkt aantal gasten tegelijkertijd ontvangen.
Wouterg731- 5* Tripadvisor review
Hele leuke plek om te ontbijten of te lunchen. Ook een kop thee of koffie is prima. Vriendelijk personeel. Waar voor je geld. Aanrader
Rene Buitelaar - 5* Google review