Het Tussenstation Lisse is de beste locatie voor een geweldige barbecue

Een unieke locatie in omgeving Lisse, Lisserbroek, Noorwijk en Noordwijkerhout. Bekijk de barbecue arrangementen.

Barbecue arrangement in Lisse

Stap binnen in een zomerse wereld van heerlijke aroma's en gezellig samenzijn met onze uitnodigende barbecue arrangementen. Of u nu verlangt naar de klassieke grillgerechten of op zoek bent naar een moderne twist, onze barbecue arrangementen bieden een smakelijk avontuur dat de zintuigen prikkelt en de harten verwarmt. Geniet van de informele en ontspannen sfeer terwijl u zich tegoed doet aan gegrilde lekkernijen, omringd door lachende gezichten en een vleugje zomerse magie.

Barbecue restaurant voor groepen

Geniet met uw groep of gezelschap van een georganiseerde barbecue bij Het Tussenstation Lisse. Met onze verschillende arrangementen geniet u optimaal van een barbeque op ons geweldige terras.

Bereikbaarheid

Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid zijn belangrijke aspecten bij het kiezen van een locatie voor een gelegenheid met uw gezelschap. Bij Het Tussenstation Lisse hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Onze locatie is goed bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid, zodat u en uw gezelschap zonder problemen kunnen parkeren.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een bruilofsarrangement bij Het Tussenstation Lisse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het organiseren van een geweldige dag