De beste restaurant locatie in Lisse voor een kinderfeestje

Bekijk de kinderverjaardag mogelijkheden van Het Tussenstation Lisse

Locatie huren of reserveren voor een kinderfeestje

Welkom in de betoverende wereld van ons Play-Station, speciaal ontworpen om de kleintjes te verrassen en te verwennen. In ons monumentale treinstation hebben we een feestelijk kinderfeestje voorbereid, vol lekkernijen en avontuurlijke speelmogelijkheden.

Kinderfeestje mogelijkheden

Smullen en Smikkelen 10

Laat de pret beginnen met een kleurrijk assortiment lekkernijen. Van knapperige chips en zoete snoepjes tot sappig fruit, knapperige snoepgroenten en onbeperkt ranja. Onze heerlijke traktaties zijn perfect om de hongerige avonturiers tevreden te stellen.

American Pancakes 12

Klaar om een beetje creatief te worden? Onze American pancakes staan klaar om te worden omgetoverd tot ware meesterwerken! Met een scala aan toppings kunnen de kleintjes hun eigen kunstwerken creëren.


Frietjes Festijn 12

Stap binnen in een wereld van smaak met ons Frietjes Festijn! Laat de kleintjes genieten van knapperige frietjes met een snack naar keuze: frikandel, kipnuggets, kroket of kaassouffle, perfect aangepast aan hun voorkeuren. Dit is een feestmaal om van te watertanden.

Speelplezier in de Buitenspeeltuin

Na al dat smullen, is het tijd om het avontuur voort te zetten in onze buitenspeeltuin. Laat de kinderen de frisse lucht opsnuiven terwijl ze plezier maken op de speeltoestellen en hun energie kwijtraken. Het is een oase van vreugde en spel, waar lachen en avontuur samenkomen.