Het Tussenstation Lisse is de beste locatie in Lisse voor een condoleance, afscheidsdienst of uitvaartplechtigheid

Een unieke locatie in Lisse. Bekijk de arrangement mogelijkheden

Condoleance, afscheidsdienst of uitvaart plechtigheid in Lisse

Restaurant Het Tussenstation Lisse is een locatie waar u in alle rust terecht kunt voor het houden van een condoleance, afscheidsdienst of uitvaartplechtigheid. Met onze drie verschillende ruimtes bieden wij een geschikte locatie voor een waardig afscheid. Elke ruimte heeft een eigen doel: in de ene ruimte staat de kist van de overledene, in de andere ruimtes is er plaats voor de familie en is er de mogelijkheid om wat te drinken, te eten en in gesprek te gaan met elkaar.

Condoleance arrangementen

Bij het verlies van een dierbare staan we voor u klaar om u te ondersteunen in deze

moeilijke tijd. Onze condoleance arrangementen bieden een warme en respectvolle

omgeving waar u samen kunt komen en troost kunt vinden in elkaars gezelschap. Met

aandacht voor elk detail hebben we zorgvuldig samengestelde arrangementen gecreëerd om uw geliefde te herdenken en uw emoties te delen. We nodigen u uit om in alle rust te reflecteren en te herinneren, omringd door begrip en zorg. Onze toegewijde medewerkers staan voor u klaar om u te ondersteunen en uw behoeften te vervullen, zodat u zich kunt richten op het eren van het leven en het delen van kostbare herinneringen.

Bereikbaarheid

Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid zijn belangrijke aspecten bij het kiezen van een locatie voor een condoleance of afscheidsdienst. Bij Het Tussenstation Lisse hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Onze locatie is goed bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid, zodat uw gasten zonder problemen kunnen parkeren.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een condoleance, uitvaart plechtigheid of afscheidsdienst bij Het Tussenstation Lisse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het organiseren van een respectvol afscheid.

Het Tussenstation Lisse biedt een gastvrij onthaal en zorgt voor een professionele en respectvolle invulling van uw condoleance of afscheidsdienst. Met onze perfecte locatie, goede bereikbaarheid, ruime menukeuze en persoonlijke service staan wij voor u klaar om u te ondersteunen bij het organiseren van een passend afscheid.