De beste High Tea locatie in Lisse

Geniet van een High Tea arrangement bij Het Tussenstation Lisse

Luxe High Tea bij Het Tussenstation Lisse

Ervaar een weelde van smaken met onze weergaloze High Tea bij Het Tussen Station Lisse. Je wordt verwelkomd met een sprankelend glas bubbels, waarna een feest van diverse lekkernijen op je wacht. Laat je betoveren door de uitgebreide selectie van hartige en zoete hapjes, terwijl de thee onophoudelijk vloeit.

Voor degenen die een glutenvrije of vegetarische levensstijl volgen, hebben we ook speciale High Tea-opties die aan jouw wensen voldoen.

High Tea arrangement voor volwassenen - 29.5

Ontdek de perfecte balans tussen zoet en hartig terwijl je je smaakpapillen verwent. Laat je betoveren door zoete lekkernijen en hartige sandwiches die zorgvuldig zijn bereid om je zintuigen te strelen. Onze High Tea zal je verrassen met elke hap.

Laat jezelf onderdompelen in luxe en verwennerij terwijl je de charme van het verleden combineert met alle overheerlijke lekkernijen. Onze High Tea met een variëteit aan zoete en hartige lekkernijen, vergezeld van sprankelende bubbels en een verfrissende smoothie, belooft een onvergetelijk samenzijn te worden in ons mooie monumentale stationnetje!

High Tea arrangement voor kids- 19.5

Laat de kinderen zichzelf onderdompelen in een smaakvol avontuur met een overvloed aan heerlijke traktaties. En wat betreft een echt speelse twist, hebben we American pancakes om zelf te versieren en kunnen de kids spelen in de buitenspeeltuin. Dit feestje zou niet compleet zijn zonder wat magische bubbels, dus serveren we schattige glaasjes kindvriendelijke drankjes om op te toosten.