Plattegrond Keukenhof

Keukenhof is bij ons om de hoek, dus wij hebben het even voor u uitgestippeld ;)

Plattegrond Keukenhof 

Zie hier het plattegrond van Keukenhof en laat je leiden door een wereld vol kleur en schoonheid. Het Tussenstation Lisse is om de hoek en daarom het perfecte begin of afsluiting van een mooie familie dag. Download het plattegrond en laat je je verwonderen door het keukenhof, en wie weet tot snel!

Niet te missen bezienswaardigheid

In Keukenhof, de wereldberoemde bloementuin, wachten talloze must-sees om ontdekt te worden. Van adembenemende bloemenshows tot betoverende thematuinen en uitgestrekte bloemenvelden, elk hoekje onthult een nieuwe vorm van schoonheid. Laat je verrassen door historische molens en geniet van de vele kinderactiviteiten. Keukenhof biedt een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Alle Keukenhof informatie voor u op een rij

Wat zijn de openingstijden, wat zijn de ticketprijzen, hoe kom je met het openbaar vervoer, voor welke leeftijd, wat is het adres, hoe lang duurt een gemiddeld bezoek of is het geschikt voor kinderen? Zomaar wat belangrijke vragen over Keukenhof. Het mooiste bloemenpark ter wereld. Wij helpen je opweg

FAQ - Veel gestelde vragen | Alle Keukenhof informatie

Wanneer is Keukenhof open in 2024 - Welke datum

Keukenhof is in 2024 geopend vanaf donderdag 21 maart tot en met zondag 12 mei. Ook op zon-en feestdagen

Hoe laat is Keukenhof open

Keukenhof is elke dag geopend van 08.00 uur in de ochtend tot 19.30 uur in de avond. Ook op zon-en feestdagen.

Is Keukenhof gratis? - Wat is de ticketprijs voor Keukenhof?

Voor een bezoek aan Keukenhof moet je een ticket aanschaffen.
De verkoop van tickets gaat via www.keukenhof.nl. Tickets zijn online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf vastgesteld tijdslot.
Prijs entreekaart volwassene: € 19,50 (kassatarief € 23,00)
Entreekaart kind (4 t/m 17 jaar): € 9,00 (0-3 jaar gratis)

Kan ik tickets annuleren?

Tickets die u koopt via www.keukenhof.nl kunt u tot 4 dagen voor aankomst annuleren (administratiekosten €2,50 per boeking). Dit doet u door een mail te sturen aan info@ticketcounter.nl. U ontvangt dan het boekingsbedrag (min €2,50 administratiekosten) terug. Annuleren binnen 4 dagen voor aankomst is niet mogelijk.

Wat zijn tijdssloten? Waarom is er een tijdsslot bij Keukenhog?

Om de drukte bij de entree te verspreiden zijn er tijdssloten ingesteld. Als u eenmaal in het park bent, kunt vrij rondlopen.

Is Keukenhof bereikbaar met het openbaar vervoer

Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Je kunt een combiticket kopen dat je toegangsbewijs is voor Keukenhof én het vervoersbewijs voor je reis met het OV op die dag. Het Tussenstation Lisse is op Loopafstand van Keukenhof

Wat kost parkeren bij Keukenhof?

Voor auto’s geldt een parkeertarief van € 8 per auto. Het parkeerticket boek je vooraf online tegelijk met het toegangsticket. Parkeren voor een touringcar is gratis.

Hoe lang is een gemiddeld bezoek aan Keukenhof

Een gemiddelde verblijfsduur van bezoekers in Keukenhof is 3 tot 4 uur. Ben
je eenmaal binnen, dan kun je blijven tot sluitingstijd.

Is Keukenhof open met Pasen

Ja Keukenhof is open met pasen. Een uitgelezen mogelijkheid om een lekkere paasbrunch van Het Tussenstation Lisse te combineren met een Keukenhof bezoek

Zijn er restaurants in Keukenhof

Ja er zijn verschillende restaurants in Keukenhof. Het is echter raadzaam of voor of na je bezoek langs Het Tussenstation Lisse te gaan. Start met een stevig ontbijt of geniet van een overheerlijke lunch na je bezoek.

Welke voorzieningen zijn er op Keukenhof

Het park is goed toegankelijk voor rolstoelen. Er is gratis Wifi beschikbaar en je kunt een locker huren. Ook kun je terecht bij gevonden voorwerpen.

Is Keukenhof geschikt voor kinderen

Keukenhof is geschikt voor het hele gezin. En zeker ook voor de kinderen. Er is een speurtocht, een dierenwijde een speeltuin en zelfs een doolhof.
Geniet voor of na je bezoek van ons kindvriendelijke restaurant met grote speeltuin op het terras om rustig je dag op te starten of bij te komen van je bezoek aan Keukenhof

Welke activiteiten zijn er in Keukenhof

U kunt de bollenvelden via een boottocht bekijken, u kunt een rondleiding volgen of de molen bezoeken. Ook kunt u de kleurrijke omgeving verkennen op de fiets

Kom gezellig langs!

Het Tussenstation Lisse is het perfecte begin,tussen of eindstation voor een onvergetelijk famillie uitje. Wij kijken er naar uit iedereen met open armen te ontvangen, tot dan!