Wij hebben de mooiste fietsroutes naar keukenhof voor u uitgestippeld

 Laat je reis al beginnen voordat je in keukenhof aankomt

Vanaf Het Tussenstation Lisse

Verken na een hapjes bij ons de schilderachtige fietsroute vanaf Het Tussenstation Lisse richting Keukenhof. Wij hebben een menu speciaal voor de kids en wanneer de kinderen zich uitleven in onze prachtige speeltuin kunnen de ouders tot rust komen met onze grote keuzes aan hapjes en drankjes. Geniet onderweg van de rust en schoonheid van het Nederlandse platteland terwijl je door idyllische dorpen fietst. Eenmaal bij Keukenhof aangekomen, word je verwelkomd door een wereld vol kleuren!

Small route | 5km

Ontdek de perfecte route voor een kort en krachtig avontuur! Deze pittoreske fietsroute is ideaal voor degenen met weinig tijd, maar een groot verlangen naar prachtige landschappen. Je zult een klein rondje rond Keukenhof rijden en onderweg hoogtepunten zoals Landgoed Kasteel Keukenhof tegenkomen. En vergeet niet te genieten van het adembenemende uitzicht op de Keukenhof Molen, met de levendige bloemenvelden als een magisch decor. Deze route neemt minder dan een uur in beslag, dus je kunt snel op pad en toch volop genieten van al het moois dat deze omgeving te bieden heeft!

Medium route | 10km

Verken de middelmatige fietsroute waar we al wat uitgebreider gaan zien wat keukenhof ons te bieden heeft, die je onder andere langs de prachtige bloemenvelden van Lisse en Voorhout leidt. Ontdek charmante plekken zoals Bloembollenkwekerij De Tulperij en 't Huys Dever. Neem de tijd om te genieten, want deze route duurt één tot twee uur. Kom op avontuur en ontdek de schoonheid van deze unieke fietsroute!

Long route | 15km

Ontdek een overvloed aan bloemenpracht met deze uitgebreide route door Lisse, Noordwijkerhout en Hillegom! Met de lange route begin je al in de buurt te komen van de beste plekken van keukenhof, met veel hoogtepunten zoals Landgoed Tespelduyn en The Tulip Experience Amsterdam. Geniet van de kleurrijke bloemenvelden langs de weg en laat je betoveren door de schoonheid van deze regio. De route duurt tussen de één en twee uur, dus neem de tijd en geniet van elk moment van dit bijzondere avontuur!

Extreme route | 25km

Ontdek de ultieme ervaring van keukenhof met de extreme route, de meest veelzijdige van allemaal! Deze route gaat nog een stapje verder dan de long route, waardoor je niet alleen wordt getrakteerd op prachtige bloemenvelden, maar ook op adembenemende strand- en duingebieden. Met de extreme route beleef je de Bollenstreek op zijn allerbest! Neem de tijd om te genieten, want deze route duurt een kleine 3 uur!

Alle Keukenhof informatie voor u op een rij

Wat zijn de openingstijden, wat zijn de ticketprijzen, hoe kom je met het openbaar vervoer, voor welke leeftijd, wat is het adres, hoe lang duurt een gemiddeld bezoek of is het geschikt voor kinderen? Zomaar wat belangrijke vragen over Keukenhof. Het mooiste bloemenpark ter wereld. Wij helpen je opweg!

FAQ - Veel gestelde vragen | Alle Keukenhof informatie

Wanneer is Keukenhof open in 2024 - Welke datum

Keukenhof is in 2024 geopend vanaf donderdag 21 maart tot en met zondag 12 mei. Ook op zon-en feestdagen

Hoe laat is Keukenhof open

Keukenhof is elke dag geopend van 08.00 uur in de ochtend tot 19.30 uur in de avond. Ook op zon-en feestdagen.

Is Keukenhof gratis? - Wat is de ticketprijs voor Keukenhof?

Voor een bezoek aan Keukenhof moet je een ticket aanschaffen.
De verkoop van tickets gaat via www.keukenhof.nl. Tickets zijn online verkrijgbaar en geldig op een vaste datum in een vooraf vastgesteld tijdslot.
Prijs entreekaart volwassene: € 19,50 (kassatarief € 23,00)
Entreekaart kind (4 t/m 17 jaar): € 9,00 (0-3 jaar gratis)

Kan ik tickets annuleren?

Tickets die u koopt via www.keukenhof.nl kunt u tot 4 dagen voor aankomst annuleren (administratiekosten €2,50 per boeking). Dit doet u door een mail te sturen aan info@ticketcounter.nl. U ontvangt dan het boekingsbedrag (min €2,50 administratiekosten) terug. Annuleren binnen 4 dagen voor aankomst is niet mogelijk.

Wat zijn tijdssloten? Waarom is er een tijdsslot bij Keukenhog?

Om de drukte bij de entree te verspreiden zijn er tijdssloten ingesteld. Als u eenmaal in het park bent, kunt vrij rondlopen.

Is Keukenhof bereikbaar met het openbaar vervoer

Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Je kunt een combiticket kopen dat je toegangsbewijs is voor Keukenhof én het vervoersbewijs voor je reis met het OV op die dag. Het Tussenstation Lisse is op Loopafstand van Keukenhof

Wat kost parkeren bij Keukenhof?

Voor auto’s geldt een parkeertarief van € 8 per auto. Het parkeerticket boek je vooraf online tegelijk met het toegangsticket. Parkeren voor een touringcar is gratis.

Hoe lang is een gemiddeld bezoek aan Keukenhof

Een gemiddelde verblijfsduur van bezoekers in Keukenhof is 3 tot 4 uur. Ben
je eenmaal binnen, dan kun je blijven tot sluitingstijd.

Is Keukenhof open met Pasen

Ja Keukenhof is open met pasen. Een uitgelezen mogelijkheid om een lekkere paasbrunch van Het Tussenstation Lisse te combineren met een Keukenhof bezoek

Zijn er restaurants in Keukenhof

Ja er zijn verschillende restaurants in Keukenhof. Het is echter raadzaam of voor of na je bezoek langs Het Tussenstation Lisse te gaan. Start met een stevig ontbijt of geniet van een overheerlijke lunch na je bezoek.

Welke voorzieningen zijn er op Keukenhof

Het park is goed toegankelijk voor rolstoelen. Er is gratis Wifi beschikbaar en je kunt een locker huren. Ook kun je terecht bij gevonden voorwerpen.

Is Keukenhof geschikt voor kinderen

Keukenhof is geschikt voor het hele gezin. En zeker ook voor de kinderen. Er is een speurtocht, een dierenwijde een speeltuin en zelfs een doolhof.
Geniet voor of na je bezoek van ons kindvriendelijke restaurant met grote speeltuin op het terras om rustig je dag op te starten of bij te komen van je bezoek aan Keukenhof

Welke activiteiten zijn er in Keukenhof

U kunt de bollenvelden via een boottocht bekijken, u kunt een rondleiding volgen of de molen bezoeken. Ook kunt u de kleurrijke omgeving verkennen op de fiets

Kom gezellig langs!

Het Tussenstation Lisse is het perfecte begin,tussen of eindstation voor een onvergetelijk famillie uitje. Wij kijken er naar uit iedereen met open armen te ontvangen, tot dan!