Activiteiten voor kinderen in en rondom Noordwijk/Lisse

Allemaal voor u op een rijtje 

Het strand

Laat je uitwaaien op de prachtige stranden van Noordwijk. Laat kinderen hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze zandkastelen bouwen, schatten jagen en genieten van strandspelletjes. Noordwijk, de perfecte bestemming voor een dag vol plezier aan zee!

Bloemenvelden van Lisse 


Stap binnen in een betoverend landschap van kleur en geur te midden van de magische bloemenvelden van Lisser. Hier kunnen kinderen zich vrij voelen om te rennen, te spelen en zich te laten bewonderen door de overvloed aan kleurrijke tulpen, hyacinten en andere bloemen. Laat hun verbeelding de vrije loop terwijl ze zich tussen de bloemenpracht bewegen. Laat je kinderen verdwalen in de schoonheid van Lisser's bloemenvelden.


Speeltuinen en kinderboerderijen 

Ontdek de lokale speeltuinen en kinderboerderijen, waar kinderen vrij kunnen spelen en knuffelen met dieren. Laat ze klimmen, klauteren en nieuwe vriendjes maken terwijl ze genieten van de eenvoudige vreugde van het buiten zijn en het omgaan met dieren. Het is de perfecte plek voor een dag vol plezier en ontdekking voor het hele gezin!

Kom gezellig langs!

Het Tussenstation Lisse is het perfecte begin,tussen of eindstation voor een onvergetelijk famillie uitje. Wij kijken er naar uit iedereen met open armen te ontvangen, tot dan!