De beste locatie in Lisse voor uw gezelschap of groep

Bekijk alle arrangementen van Het Tussenstation Lisse

Groepen en gezelschap mogelijkheden

Bij ons viert u ook met een groter gezelschap een buitengewone ervaring. Of het nu gaat om een ontbijt, lunch, borrel, diner of bruiloft wij hebben diverse mogelijkheden om uw viering onvergetelijk te maken. Binnen ons restaurant bieden wij verschillende ruimtes aan. Ontdek de beslotenheid en elegantie van Wachtkamers 2 en 3, waar ruimte is voor circa 70 personen, waar u in alle rust kunt genieten.

Locatie huren in Lisse

Voor gezelschappen vanaf 18 personen stellen wij met plezier een suggestie menu voor u samen. Bovendien geven wij u de vrijheid om van de reguliere menukaart te genieten wanneer u met 18 personen of meer bent. In overleg en afhankelijk van de drukte creëren we een ervaring die aan al uw verwachtingen voldoet.

Geniet van uw gelegenheid bij Het Tussenstation Lisse

Wij zijn er om uw speciale gelegenheid te verheffen, of het nu een jubileum, verjaardag, zakelijke bijeenkomst of ander feest is. Samen creëren we een betoverende ambiance en een onvergetelijke smaakbeleving voor u en uw gezelschap. Uw viering wordt onze passie, en wij verzekeren u dat elk moment bij ons bijzonder wordt.

Zakelijke besloten bijeenkomst?