De beste restaurant locatie in Lisse voor een babyshower

Bekijk het babyshower arrangement van Het Tussenstation Lisse

Locatie huren voor een babyshower

Stap binnen in een zee van tederheid en vreugde, want we eren de aanstaande moeder in stijl met onze betoverende Babyshower High Tea.


Mommy to be

Voor de aanstaande moeder, stralend als de zon, hebben we zoete lekkernijen, hartige hapjes en een soepje. De tafel is gehuld in de kleur van de dromen die uitkomen, een prachtig roze, blauw of neutraal palet dat de schoonheid van nieuw leven weerspiegelt.

Laat je verrassen door een verfijnde selectie van hartige en zoete lekkernijen, die een ode brengen aan het gelukkige moment. Van met liefde gebakken brownies tot elegante hartige sandwiches, onze Babyshower High Tea is een feest voor de zintuigen.

En omdat deze dag draait om het vieren van de aanstaande moeder, hebben we gedacht aan elk detail. Onze speciale Mom to be wordt in de watten gelegd met extra aandacht en een vleugje magie.

Prijs per persoon €35,-

Geniet van uw gelegenheid bij Het Tussenstation Lisse

Wij zijn er om uw speciale gelegenheid te verheffen, of het nu een jubileum, verjaardag, zakelijke bijeenkomst of ander feest is. Samen creëren we een betoverende ambiance en een onvergetelijke smaakbeleving voor u en uw gezelschap. Uw viering wordt onze passie, en wij verzekeren u dat elk moment bij ons bijzonder wordt.